Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

Queens autoverzekering

Queens is een autoverzekeraar, maar u heeft er daarnaast de mogelijkheid om bijvoorbeeld zakelijke verzekeringen af te sluiten. Men is er speciaal voor vrouwen, al kunt u er ook als man besluiten een dekking aan te gaan. Queens maakt onderdeel uit van Felison Assuradeuren en De Goudse Verzekeringen. Dit zorgt ervoor dat men staat op de schouders van reuzen, om een frisse manier van ondernemen aan te bieden en daarmee het totale landschap te veranderen.

Queens on the Road en Business Queens
U heeft bij Queens de mogelijkheid om verschillende verzekeringen af te nemen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen er de autoverzekering Queens of the Road af te sluiten, maar u kunt aan de andere kant ook kiezen voor de Business Queens. Men kijkt in ieder geval goed naar de elementen binnen een verzekering die voor vrouwen interessant zijn. Men wil bovendien laten zien dat vrouwen helemaal niet slechter zijn in het verkeer, bijvoorbeeld door een scherpe premie mogelijk te maken. Het is wat dat betreft een frisse verzekeraar die met een hoop energie zorgt voor een verandering in het bekende landschap van verzekeraars.

Speciaal voor vrouwen
Queens is er als (auto)verzekeraar speciaal voor vrouwen. Dit komt onder andere terug in de uitgebreide dekking van uw handtas in de auto, bijvoorbeeld wanneer deze onderweg gestolen wordt. Daarnaast organiseert men geregeld leuke evenementen, waar u als vrouwen bijeen kunt komen. Wat dat betreft is het als vrouw een uitstekend idee om eens naar Queens te kijken, op het moment dat u een autoverzekering af wenst te sluiten. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat de algemene dekking uitstekend in elkaar zit, waardoor u zich er in ieder geval goed kunt verzekeren.

Felison Assuradeuren en De Goudse Verzekeringen
Queens maakt een onderdeel uit van Felison Assuradeuren en De Goudse Verzekeringen. Felison is op haar beurt een onderdeel van de Boval Groep, een specialist op het gebied van bijvoorbeeld verzekeringen en hypotheken. Men werkt samen met onder andere Reaal en Delta Lloyd. Daarnaast maakt men onderdeel uit van De Goudse Verzekeringen. Dit is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeraar met 800 medewerkers. Men heeft al meer dan 80 jaar ervaring en heeft een jaarlijkse omzet van meer dan €700 miljoen. Wat dat betreft staat Queens op de schouders van reuzen en zorgt een netwerk van diverse distributiepartners ervoor dat u de verzekeringen op een aantal verschillende plaatsen af kunt sluiten.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress