Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

Onna Onna is er speciaal voor vrouwen

Onna Onna heeft een autoverzekering ontwikkeld, volledig op basis van de wensen en behoeften van vrouwen. Dit zorgt ervoor dat u zich op een prettige manier kunt verzekeren. U profiteert onder andere van een eigen risico van €0 en een premie die op een zo scherp mogelijke manier is berekend. Tenslotte kunt u duidelijke polisvoorwaarden tegemoet zien wanneer u zich hier verzekerd en bent u vrij om te gaan wanneer u wilt, aangezien er geen sprake is van een opzegtermijn.

Onna Onna voor vrouwen
Onna Onna is er speciaal voor vrouwen, al betekent dat aan de andere kant niet dat mannen er geweigerd zullen worden. Het is een autoverzekeraar die uitgaat van de vrouwelijke waarden en er op die manier voor zorgt dat u er een degelijke verzekering af kunt sluiten. Zo heeft men er bijvoorbeeld voor gezorgd dat uw handtas samen met de inhoud tot maximaal €750 standaard is meeverzekerd. Dit zijn onderdelen waar vooral vrouwen wat aan hebben, waardoor ze een autoverzekering op maat af kunnen sluiten door te kiezen voor de polis van Onna Onna.

Geen eigen risico en een scherpe premie
Daarnaast zorgt Onna Onna er met behulp van de overige voorwaarden voor dat ze veel vrouwen aan weten te spreken. Ondanks dat men er van mening is dat vrouwen uiteindelijk beter rijden dan mannen heeft men ervoor gekozen om het eigen risico terug te brengen naar €0. Dit zorgt ervoor dat het geen probleem is om een keer schade te rijden, aangezien de verzekeraar direct vanaf de eerste schade in actie zal komen. Aan de andere kant kunt u wel profiteren van een scherpe premie, waardoor men wat dat betreft zorgt voor een combinatie die veel mensen aan weet te spreken.

Geen opzegtermijn en duidelijke polisvoorwaarden
Ook qua voorwaarden heeft Onna Onna ervoor weten te zorgen dat er een prettig geheel ontstaan is, waar veel mensen zich in kunnen vinden. Dat komt onder andere door het feit dat men duidelijke polisvoorwaarden heeft opgesteld. Dat was bovendien hard nodig, aangezien veel andere verzekeraars het contact met de doelgroep op dat gebied allang verloren zijn. De juridisch pittige teksten die er worden opgesteld zijn over het algemeen onvoldoende duidelijk voor klanten. In combinatie met het ontbreken van een opzegtermijn heeft u bij Onna Onna de mogelijkheid om uw auto op een heel prettige manier te verzekeren, ook wanneer u geen vrouw bent.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress