Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

OHRA autoverzekering valt zelf samen te stellen

OHRA is een van de autoverzekeraars die daarnaast een aantal andere producten aanbiedt en wat dat betreft een grote speler is op het gebied van verzekeringen. Het grote voordeel daarvan is dat u er meerdere verzekeringen af kunt sluiten, zodat u te maken heeft met een vast contactpersoon. Daarnaast kunt u een aantrekkelijke korting krijgen door de verzekering online af te sluiten. Indien u kiest voor OHRA gaat u 800.000 achterna, die al eerder besloten er een verzekering af te sluiten.

Verplichte WA-dekking
Uiteraard begint alles bij OHRA met de WA-autoverzekering, die in Nederland verplicht is voor iedereen die de weg op gaat. Net als alle andere autoverzekeraars zorgt OHRA voor een dekking tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid. Dit houdt in dat de kosten door de verzekeraar vergoed zullen worden, op het moment dat u (niet opzettelijk) een ongeval veroorzaakt, waarbij de andere partij schade heeft. Het kan daarbij gaan om schade aan de auto of een ander voertuig, maar ook om letselschade. OHRA zorgt voor een uitstekende WA-dekking, die de verschillende verplichte onderdelen op een goede manier dekt.

Uitbreiden verzekering met acht modules
OHRA werkt vervolgens op basis van een zeer flexibel idee, waarbij u zelf de mogelijkheid heeft om uw verzekering samen te stellen. U bent niet gebonden aan de traditionele beperkt casco of allrisk dekking, want u kunt een keuze maken uit 8 verschillende modules, die u naar eigen wens toe kunt voegen aan de verplichte WA-dekking. Uiteraard kunt u op deze manier onder andere kiezen voor dekking tegen ruitschade, of de schade die u zelf (niet opzettelijk) aan uw eigen auto toebrengt. Het voordeel van het uitbreiden met modules is dat u zich in ieder geval niet hoeft te verzekeren voor iets waar u toch geen gebruik van wenst te maken.

800.000 klanten bij OHRA
Door bij OHRA uw gegevens door te geven en een autoverzekering aan te vragen gaat u 800.000 anderen achterna. Zij kozen er al eerder voor om een verzekering bij OHRA af te sluiten en er op die manier voor te zorgen dat ze in ieder geval goed gedekt zijn tegen de risico’s. U kunt de premie voor uw autoverzekering online berekenen, maar u kunt er zeker van zijn dat het gaat om een scherp tarief. Met een OHRA autoverzekering zorgt u in ieder geval voor een betrouwbare verzekeraar, iets dat op zich al duidelijk wordt door het grote aantal klanten.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress