Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

Korting op de premie van uw autoverzekering bij ANWB, OHRA of NN

Autoverzekeraars doen er tegenwoordig alles aan om hun producten aan de man te brengen en richten zich daarbij ook regelmatig op kortingen. Dat betekent dat consumenten de mogelijkheid hebben om te besparen op de kosten, iets wat in deze tijden van economische crisis natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Onder andere ANWB, OHRA en Nationale Nederlanden kiezen ervoor om de verzekeringen goedkoper aan te bieden en op die manier klanten over de streept te trekken.

Korting bij ANWB en OHRA
De ANWB heeft ervoor gekozen om een heel directe korting aan te bieden, op het moment dat consumenten besluiten een uitgebreide autoverzekering af te sluiten. Wanneer men een WA beperk casco of volledig casco autoverzekering afsluit biedt de ANWB een korting van 10% op de premie. Consumenten worden op die manier aangemoedigd om niet alleen de WA dekking af te sluiten, maar er daarnaast ook voor te zorgen dat schade aan de eigen auto onder de dekking  valt. OHRA kiest ervoor om korting te bieden op aankopen die klanten doen in de eigen schop van de verzekeraar.

Geld retour bij Nationale Nederlanden
Ook Nationale Nederlanden gebruikt een heel directe manier van korting om klanten aan te spreken en over de streep te trekken om een autoverzekering af te sluiten. Consumenten die er een autoverzekering afsluiten krijgen twee maanden premie retour, waardoor ze in principe maar voor 10 maanden hoeven te betalen. Het zijn met name de consumenten die gevoelig zijn voor waarderingen in de vorm van geld die voor deze acties zullen kiezen. Nu de nadruk vaak ligt op het besparen van kosten lijken deze verzekeraars een handige stap te doen, om meer potentiële klanten aan te kunnen spreken.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress