Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

InShared beloont net rijgedrag

InShared is een relatief nieuwe autoverzekeraar, die erin geslaagd is om een nieuwe manier van verzekeren aan te bieden. Er wordt als het ware een community gevormd, waarbij men er samen voor wenst te zorgen dat er zo min mogelijk schade uitgekeerd hoeft te worden. Dit doet men onder andere door klanten aan het eind van het jaar geld terug te geven wanneer ze zonder schade hebben gereden. Daarnaast kunt u alles online regelen, kunt u er een halve allrisk dekking afsluiten en is de verzekering dagelijks opzegbaar.

Beloning voor schadevrij rijden
Het is met name de beloning voor het schadevrij rijden die ervoor zorgt dat veel automobilisten graag overstappen naar InShared. Zij hebben op die manier de mogelijkheid om daadwerkelijk te profiteren van het voorzichtig rijden, waarbij er geen schade ontstaat. Klanten van InShared kunnen sparen voor een beloning, door middel van Beloningspunten. Op basis daarvan wordt er bepaald welk bedrag men terug kan krijgen. Dit bedrag wordt vervolgens in april van ieder jaar overgemaakt, waardoor klanten als het ware een bonus ontvangen op het moment dat ze zich goed gedragen op de weg.

Halve allrisk dekking
Een tweede uniek punt van InShared is dat het mogelijk is om er een halve allrisk dekking af te sluiten. Deze dekking is goed geschikt voor auto’s die aan de ene kant net te oud zijn voor een allrisk dekking, maar aan de andere kant nog te waardevol zijn voor een beperkt casco dekking. Met de halve allrisk dekking van InShared neemt de verzekeraar de helft van de schade aan de eigen auto voor haar rekening. Zo loopt u maar de helft van het risico en is het een stuk beter mogelijk om de kosten van een schade zelf te betalen.

Elke dag opzegbaar
Tenslotte is men bij InShared volledig overtuigd van de eigen verzekering, waardoor men het u graag mogelijk maakt om deze dagelijks op te zetten. Waar u bij andere verzekeraars vaak vastzit aan een contract dat een langere looptijd kent is dit bij InShared niet het geval. U kunt de verzekering dagelijks afsluiten, maar u heeft daarnaast de mogelijkheid om deze ook op ieder gewenst moment weer op te zeggen. U kunt zich er rustig een tijdje verzekeren, bijvoorbeeld om te ervaren of het ook voor u de verzekering is die op een degelijke manier voor een goede dekking zorgt.

Lees in dit artkel over de verschillende beveiligingsklassen van een autoverzekering.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress