Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

Generali

Generali is een van de oudste en grootste verzekeraars ter wereld. Haar Nederlandse tak is in 1870 te Amsterdam opgericht en kent anno 2017 meer dan 400 medewerkers. Ze levert verzekeringen van allerlei soorten, zoals inkomensverzekeringen, pensioensverzekeringen en levensverzekeringen. Schadeverzekeringen in het algemeen worden eveneens door haar aangeboden. De verzekeringen zijn er voor zowel bedrijven als particulieren. De Nederlandse tak is onderdeel van de internationale Generali Group. De Generali Group heeft 113 verzekeringsmaatschappijen in ruim 40 landen. Maar liefst een kwart van de Europese bevolking wordt op enigerlei wijze door haar verzekerd. Verder werd de Generali Group in 2015, als enige verzekeraar, op een lijst van 50 slimste bedrijven geplaatst. De lijst werd samengesteld door het MIT. Daarnaast verkreeg Generali in Nederland het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

De verzekeraar heeft autoschadeverzekeringen tevens in haar aanbod. Zo is er voor particulieren het ‘Generali E-tarief’. Voor zakelijke klanten is er ‘Generali Bestelbus’. Beide verzekeringen hebben alle dekkingsvormen. Men kan kiezen uit alleen WA, WA met beperkt casco en WA met volledig casco.

Generali E-tarief wordt gekenmerkt door een aantrekkelijke premie en laag eigen risico. Daarbij komt dat bonus en malus onderscheiden zijn. Dit betekent dat WA-claims irrelevant zijn voor de no-claim korting van de casco-dekking. Bij volledig casco geldt er bovendien een nieuwwaarderegeling.

Generali Bestelauto kent ook een gunstige premie. Het eigen risico is relatief laag als men schade heeft en gekozen heeft voor de beperkt casco optie.

Het is tenslotte mogelijk om te kiezen voor aanvullende autoverzekeringen. Generali biedt een Schadeverzekeringen Inzittenden, een Ongevallen Inzittendenverzekering, een Rechtsbijstandsverzekering en een No-claimbeschermer.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress