Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

FBTO Autoverzekering

De FBTO autoverzekering is er voor iedereen, of u nu een nieuwe of juist een gebruikte auto heeft aangeschaft. U profiteert van een grote mate van vrijheid en men zorgt er graag voor dat er diverse aanvullende kortingen en acties beschikbaar zijn. De FBTO autoverzekering zit net als de zorgverzekering en de andere producten op een heel moderne manier in elkaar. Uiteraard kunt u uw verzekering online bekijken en kunt u ook daar een schade doorgeven of een wijziging doorvoeren, wanneer u dat wenst.

Aanvullende modules aan- en uitzetten
Met de FBTO autoverzekering heeft u de mogelijkheid om tijdens het jaar bepaalde modules aan of uit te zetten. Het gaat om de aanvullende modules, zoals dekking tegen rechtsbijstand en pechhulp in het buitenland. Men wil er op die manier voor zorgen dat u alleen betaalt voor de diensten die u op dat moment nodig heeft. Bent u bijvoorbeeld weer terug van uw vakantie in het buitenland? Dan kunt u de aanvullende module gewoon weer uitzetten. Wat dat betreft bepaalt u bij de FBTO autoverzekering altijd en op ieder moment op welke manier u graag verzekerd wenst te zijn.

Nieuwwaarderegeling
Daarnaast kunt u gebruik maken van de aantrekkelijke nieuwwaarderegeling binnen de FBTO autoverzekering. Indien u kiest voor een WA-plus of een WA-Casco (Allrisk) autoverzekering is uw auto de komende 3 jaar goed verzekerd en krijgt u de volledige aankoopwaarde terug op het moment dat u te maken krijgt met een total-loss. Die regeling geldt voor auto’s die nieuw worden aangeschaft, maar ook voor auto’s die tweedehands worden gekocht. Wat dat betreft is de nieuwwaarderegeling binnen de FBTO autoverzekering uitgebreider dan bij een aantal andere verzekeraars en zorgt men er daadwerkelijk voor dat u voldoende geld ontvangt om een nieuwe auto te kunnen kopen.

Gratis APK en handige kortingen
Tenslotte zorgt men er binnen de FBTO autoverzekering voor dat u gebruik kunt maken van een gratis APK-keuring en u kunt rekenen op aantrekkelijke kortingen. Men heeft afspraken gemaakt met een groot aantal bedrijven, bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud en parkeren. Dat zorgt ervoor dat u de kosten zo goed mogelijk in de hand kunt houden, zonder dat u daar extra premie voor hoeft te betalen. De FBTO autoverzekering zorgt op die manier graag voor een totaalpakket, waar u op een heel prettige manier gebruik van kunt maken.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress