Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

Ditzo autoverzekering

De Ditzo autoverzekering zorgt ervoor dat u een online autoverzekering af kunt sluiten, waardoor u uw declaraties bijvoorbeeld gewoon via het internet door kunt geven. U hoeft de deur er niet meer voor uit en u heeft online de mogelijkheid om uw premie voor de autoverzekering te berekenen. Ditzo maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk en zorgt er daarnaast voor dat de autoverzekering op een flexibele manier in elkaar zit. Denk aan een verzekering die dagelijks opzegbaar is en een uitstekende afhandeling van eventuele schade die u rijdt.
Bonuskorting tot 70%
Sluit u de Ditzo autoverzekering af en heeft u al een aantal schadevrije jaren? Bij Ditzo krijgt u dan een flinke korting op de premie, die op kan lopen tot maximaal 70%. Op die manier zorgt men er, net als bij veel andere autoverzekeraars, voor dat u wordt beloond voor de jaren waarin u geen schade rijdt. Aangezien de korting op kan lopen tot 70% op de nominale premie kunt u de verzekering op een voordelige manier afsluiten. Uiteraard krijgt u met een kleiner aantal schadevrije jaren ook al een flinke korting op de premie, waardoor u er altijd voordelig een verzekering af kunt sluiten.

Dagelijks opzegbare autoverzekering
De autoverzekering van Ditzo zit op een uitstekende manier in elkaar, dat is iets waar men zelf volledig van overtuigd is. Men heeft er daarom toe besloten om het mogelijk te maken de autoverzekering dagelijks op te zeggen, zonder dat er sprake is van een opzegtermijn. Bevalt de autoverzekering toch niet zo goed? Dan kunt u de polis gewoon opzeggen op het moment dat u een andere verzekeraar heeft gevonden. Bovendien kunt u de dekking online wijzigen op het moment dat u dat nodig vindt. U betaalt op die manier altijd een scherpe premie, voor de dekking die u af wenst te nemen.

Uitstekende afhandeling van schade
De klanten van Ditzo zijn erg tevreden over de manier waarop men schades afhandelt, een zeer belangrijk onderdeel van een autoverzekering. Ditzo krijgt gemiddeld een 8,8 van haar klanten, waarmee men een stuk hoger scoort dan een aantal andere verzekeraars. Men scoort boven het landelijk gemiddelde en laat op die manier zien dat het op een goede manier omgaat met de schade. Schade rijden is nooit leuk, maar Ditzo zorgt er zo in ieder geval voor dat het op een soepele wijze afgehandeld kan worden.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress