Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

Delta Lloyd autoverzekering

deltalloydDe Delta Lloyd autoverzekering zit op een uitstekende manier in elkaar en zorgt voor een goede dekking. Het is een verzekering die u af kunt sluiten op basis van WA, WA beperkt casco of WA allrisk. In dat laatste geval zijn ook de kosten voor schade die u zelf toebrengt aan uw eigen auto gedekt, in het geval van een WA autoverzekering gaat het alleen om de schade die u toebrengt aan derden. Wat dat betreft kunt u binnen de Delta Lloyd autoverzekering zelf bepalen hoe u zich verzekert en wat u daar aan premie voor wenst te betalen.

Uitgebreide historie
De historie van Delta Lloyd gaat terug tot in 1807. Het is daarmee een van de oudste verzekeraars van Nederland. De huidige naam voor het bedrijf komt tot stand in 1969, wanneer Delta en Nedlloyd besluiten om samen verder te gaan. Sindsdien spreken we van Delta Lloyd, waardoor de naam wat dat betreft minder ver teruggaat dan de totale historie. Het is in Nederland een verzekeraar met een zeer groot aantal klanten, via de diverse merken die men voert. Dit zorgt voor een goede dekking, zowel nationaal als internationaal.

Merken van Delta Lloyd
Delta Lloyd biedt zelf autoverzekeringen aan, maar u heeft daarnaast de mogelijkheid om deze onder te brengen bij partijen als OHRA of ABN AMRO verzekeringen. In alle drie de gevallen maakt u gebruik van een verzekering die uiteindelijk terecht komt bij Delta Lloyd. Het is daarmee de moedermaatschappij, die zich ook via het internet tegenwoordig aan consumenten aanbiedt. Delta Lloyd is echter nog een verzekeraar, die zoveel mogelijk werkt via de verschillende tussenpersonen. Dit gebeurt ook online, maar het is aan de andere kant nog niet zomaar mogelijk om er zelf online een verzekering af te sluiten.

Online afsluiten
Een autoverzekering bij Delta Lloyd kunt u alleen online afsluiten door gebruik te maken van een van de tussenpersonen waar mee men werkt. Men probeert er op die manier voor te zorgen dat consumenten de juiste dekking afsluiten en daar vervolgens op een prettige manier gebruik van kunnen maken. Dat neemt echter niet weg dat Delta Lloyd wel steeds meer de richting van het internet op gaat en toe lijkt te werken naar een situatie waarbij u er ook zelf verzekeringen af kan sluiten. Delta Lloyd is in ieder geval een interessante autoverzekeraar om mee te nemen in de vergelijking die u maakt.

 

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress