Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

De verzekeraar Zelf.nl

De verzekeraar Zelf.nl is begonnen door de Proteq groep. De Proteq groep is een schade- en levensverzekeringsmaatschappij die zelf weer een onderdeel is van SNS Reaal. Laatstgenoemde gaf Proteq de vrijheid te experimenteren met nieuwe verzekeringen. Zo bedachten ze Zelf.nl die als een van de eersten de markt van online verzekeren betrad. Zelf.nl heeft een minimalistische bedrijfsfilosofie om de premiehoogte voor hun klanten te drukken. Ze besteden geen geld aan reclames op TV en zijn gevestigd in een bescheiden kantoor. Verder zijn overzichtelijkheid en duidelijkheid bieden aan hun klanten belangrijk. De klant is in staat veel zelf te regelen, maar er is altijd telefonische hulp beschikbaar als dat nodig is.

Belangrijk voor Zelf.nl is daarnaast fraudebestrijding. Een efficiënte fraudebestrijding draagt bij aan een lagere premie voor de klanten.

Zelf.nl biedt een heel scala aan gebruikelijke verzekeringen, behalve een zorgverzekering. Qua autoverzekeringen biedt de verzekeraar een WA-verzekering, een WA-extra-verzekering en een WA-volledig casco. De laatste is uit te breiden met een verlengde nieuwwaarderegeling van drie jaar en een verlengde aankoopwaarderegeling van eveneens drie jaar. Voor de andere twee zijn er de volgende extra opties beschikbaar: een ongevallenverzekering inzittenden, een schadeverzekering inzittenden, een rechtsbijstandsverzekering, pechhulp in Nederland en Pechhulp in de EU.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress