Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

Bruns ten Brink

bruns ten brinkBruns ten Brink is met name in Noord-Holland een bekende naam, al is de verzekeraar in de rest van Nederland wat minder bekend. Het is een relatief kleine partij, die de administratie en premie-incasso laat verzorgen door SAA. De autoverzekeraar staat vooral bekend om de zeer scherpe tarieven, aangezien men erin slaagt om de kosten laag te houden. Bruns ten Brink werkt met volmachten van een aantal verzekeraars en kan op basis daarvan verzekeringen aanbieden.

Volmachten van verzekeraars
Bruns ten Brink heeft een volmacht voor ASR, Fortis, Europeesche Verzekeringen, London Verzekeringen en DAS Rechtsbijstand. Dit zorgt ervoor dat zij de mogelijkheid hebben om een verzekering voor u af te sluiten. In veel van de gevallen lukt dit op een voordelige manier, aangezien de partij erin slaagt om de kosten laag te houden. Bruns ten Brink werkt vanuit een kantoor in Wormer en heeft ongeveer 50 medewerkers in dienst. Het is daarmee niet direct een grote verzekeraar, maar groot genoeg om een behoorlijk aantal verzekeringen te beheren en daarmee te zorgen voor een goede dekking van veel auto’s in Nederland.

Scherpe tarieven voor autoverzekeringen
Het zijn vooral de scherpe tarieven voor de autoverzekeringen die veel mensen aan weten te spreken. Daarnaast slaagt Bruns ten Brink erin om service op een heel persoonlijke manier over te brengen. Indien u niet op zoek bent naar een van de grote verzekeraars in Nederland en u toch een goede dekking wenst is het de moeite waard om Bruns ten Brink in ieder geval een keer te overwegen. U heeft er de mogelijkheid om een autoverzekering af te sluiten, maar u kunt er daarnaast ook terecht voor een aantal andere schadeverzekeringen, waar de brandverzekering een goed voorbeeld van is.

Basis- en aanvullende dekkingen
Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een WA autoverzekering af te sluiten, of deze uit te breiden met Beperkt Casco of Volledig Casco. Verder kunt u kiezen voor een aantal aanvullende dekkingen. De ongevallen inzittendenverzekering en de schade inzittendenverzekering zijn hier goede voorbeelden van. Ook heeft u er de mogelijkheid om een verhaalservice af te sluiten, of bijvoorbeeld de motorrijtuigen rechtsbijstand te kiezen. Tenslotte kunt u besluiten om de autoverzekering uit te breiden met pechhulp. Wat dat betreft heeft u bij Bruns ten Brink een aantal verschillende mogelijkheden, om ervoor te zorgen dat u een goede dekking geniet en u toch een scherpe premie betaalt.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress