Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

Avéro Achmea autoverzekering

U kunt bij Avéro Achmea een complete autoverzekering afsluiten, waarmee u zorgt voor een uitstekende dekking. Het is de combinatie van bijvoorbeeld een nieuwwaarderegeling, het ontbreken van het eigen risico en de mogelijke aanvullende dekkingen die ervoor zorgt dat u zich er op een goede manier kunt verzekeren. Houd er aan de andere kant wel rekening mee dat het over het algemeen niet de meest voordelige autoverzekeraar zal zijn. Een aantal van de online aanbieders kunnen uw auto verzekeren tegen een lagere premie per maand.

Nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling
Het grote voordeel van de Avéro Achmea autoverzekering is dat u er standaard kiest voor een uitgebreide nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling. Dit zorgt er tijdens de eerste 3 jaar na de aanschaf van uw auto voor dat u de nieuwwaarde of de aanschafwaarde uitgekeerd krijgt op het moment dat uw auto total loss verklaard wordt of u te maken krijgt met een diefstal. Veel andere verzekeraars keren dan de dagwaarde uit, waardoor u (veel) geld bij zal moeten leggen om een vergelijkbare auto aan te schaffen. Dit is met deze regeling niet langer het geval, waardoor u goed verzekerd bent tegen deze gevallen van schade.

Geen eigen risico
Wilt u liever zo min mogelijk eigen risico lopen? Ook in dat geval is Avéro Achmea een uitstekende keuze. Laat u de schade repareren bij een geselecteerd schadeherstelbedrijf? Dan brengt men u in ieder geval geen eigen risico in rekening en wordt alle schade netjes gedekt. Heeft u ruitschade? Indien u ook in dat geval gebruik maakt van een geselecteerd schadeherstelbedrijf brengt men u geen eigen risico in rekening. Daarnaast kunt u terecht bij Carglas, Autotaal of GlasGarage, waardoor men ervoor zorgt dat u de ruitschade altijd bij u in de buurt kunt laten herstellen.

Aanvullende dekkingen en pakketkorting
Uiteraard zijn er daarnaast nog enkele aanvullende dekkingen beschikbaar, waarmee u bijvoorbeeld kunt zorgen voor rechtsbijstandsdekking of een handige no-claimbeschermer. Dit laatste zorgt ervoor dat u uw no-claimkorting niet zomaar kwijt zal raken, op het moment dat u te maken krijgt met een schade. Wat dat betreft kunt u er zelf voor zorgen dat de autoverzekering op een complete manier in elkaar komt te zitten. Maakt u gebruik van het Compleet bij Elkaar Pakket? Dan krijgt u tot 12% korting op de premie van uw verzekeringen, waardoor u zich op een voordelige manier kunt verzekeren tegen allerlei vormen van schade.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress