Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

ASR Autoverzekering

De ASR autoverzekering zit op een uitstekende manier in elkaar en zorgt onder andere voor een aantrekkelijke nieuwwaarderegeling. U kunt de autoverzekering afsluiten binnen een pakket van meerdere verzekeringen, waardoor u bovendien zorgt voor een ruime dekking, tegen een scherpte premie. Kies voor de MultiZeker polis wanneer u er graag voor zorgt dat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw auto. Met behulp van pechhulp kunt u een aanvullende dekking toevoegen, zodat u er ook onderweg in ieder geval nooit alleen voor komt te staan.

Nieuwwaarderegeling en no-claimladder
De ASR autoverzekering kent een interessante nieuwwaarderegeling en aankoopwaarderegeling. Deze regelingen zorgen ervoor dat u in het geval van een nieuwe (nieuwwaarde) of gebruikte (aankoopwaarde) auto het bedrag ontvangt dat u heeft uitgegeven aan de auto, zodat u te maken krijgt met een total loss of diefstel van de auto. Voorheen kozen verzekeraars over het algemeen voor dekking op basis van de dagwaarde, waardoor u in het verleden minder terug kreeg dan het bedrag dat u er oorspronkelijk voor betaald had. De beide regelingen gelden voor 24 maanden na aankoop, ook bij de Beperkt Casco ASR autoverzekering. Bovendien bestaat er geen malus, waardoor u geen toeslag betaalt op de laagste trede van de no-claimladder.

Extra’s meeverzekeren en eigen risico
U kunt daarnaast rekenen op een dekking voor de extra’s op en aan uw auto, tot een waarde van €1.000. Dat betekent dat u het totaal van uw auto goed kunt verzekeren. Wilt u graag wat minder premie betalen en bent u bereid daarvoor wat meer risico te lopen? Dan is het eigen risico binnen de ASR autoverzekering wellicht een goede keuze voor u. U kunt een eigen risico van €100, €150, €250 of €500 kiezen, zodat u de premie per jaar of per maand flink naar beneden bij kunt laten stellen.

Combineren van verzekeringen
Het is verstandig om de ASR autoverzekering te combineren met andere polissen, zoals die voor uw aansprakelijkheid, uw inboedel of de reisbagage. Dit zorgt er namelijk voor dat u profiteert van de ruimste dekkingsgarantie, aangezien ASR een goed overzicht heeft van de dekkingen die u heeft lopen. Zodra er sprake is van een dubbele dekking of een gat in de dekking zal men u daar van op de hoogte brengen. U bent met de MultiZeker polis uitstekend verzekerd. De ASR autoverzekering kan hier uitstekend onderdeel van uit maken, zodat u onderweg in ieder geval profiteert van een goede dekking.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress