Beste autoverzekeraar Informatie over de autoverzekeraars in Nederland

AEGON biedt uitstekende dekking

De AEGON autoverzekering zit op een zeer interessante manier in elkaar, vooral wanneer u op zoek bent naar een traditionele verzekeraar. Uiteraard kunt u er kiezen uit een WA verzekering, een Beperkt Casco autoverzekering en een Allrisk dekking, waardoor u de verzekering volledig op uw eigen wensen af kunt stemmen. Men heeft sinds 1983 ervaring met onder andere autoverzekeringen, waardoor de AEGON autoverzekering ook qua dekking op een zeer degelijke manier in elkaar zit.

Vervangende auto bij schade
Een van de voordelen van de AEGON autoverzekering is de vervangende auto waar u de beschikking over krijgt, op het moment dat u te maken heeft met schade. Zodra u te maken krijgt met een schade en uw auto niet verder kan dient u natuurlijk thuis te komen, of zelfs een afspraak te kunnen bezoeken. De AEGON autoverzekering zorgt er op die momenten voor dat u de beschikking krijgt over een vervangende auto, die zo goed mogelijk aansluit bij uw eigen model. Zo kunt u uw weg vervolgen en heeft de schade zo min mogelijk gevolgen.

Hulp bij schade (ook in het buitenland)
Daarnaast ontvangt u binnen de AEGON autoverzekering sowieso altijd hulp bij schade, waardoor u er letterlijk en figuurlijk nooit alleen voor komt te staan. U kunt direct contact opnemen met de alarmcentrale, zodat men u kan assisteren bij de schade die u heeft opgelopen. Deze service geldt uiteraard door heel Nederland, maar ook in het buitenland kan men u goed van dienst zijn. U dient verder natuurlijk contact op te nemen met de lokale partijen, maar AEGON kan u in ieder geval helpen met de eerste stappen. Zo doet de AEGON autoverzekering meer dan alleen het vergoeden van de kosten in het geval van schade.

Kosten niet voorschieten
Zodra u te maken heeft met schade is het bovendien niet nodig om de kosten voor te schieten. Anders dan bij veel andere verzekeraars heeft men afspraken gemaakt met een groot aantal garages. Door gebruik te maken van een van die herstelpunten zal men de rekening direct naar AEGON sturen. U krijgt de rekening niet eens te zien, waardoor het al helemaal niet nodig is om de kosten eerst voor te schieten. In plaats daarvan kunt u erop vertrouwen dat de AEGON autoverzekering de kosten voor u zal vergoeden en u zo min mogelijk last heeft van de financiële gevolgen van een schade.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

RSS feed

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress